N I E U W S A G E N D A

Zachte ‘zomertassen’

jun 30, 2016

Bij TussenZussen zijn weer nieuwe tassen binnen! Alle tassen zijn vervaardigd van soepel leer of suède, hebben een fijne draagband en zijn ook qua formaat precies goed.

Dit voorjaar hebben we wederom wat meer kleur in ons assortiment, denk aan zacht roze, eigenwijs turquoise of pittig rood.

De ‘Ibiza’-style heuptasjes staan geweldig op een witte broek, maar doen het ook super op een strakke jeans.

Voor de liefhebbers van de Bag2Bag-tassen is er eveneens goed nieuws: eind maart arriveren enkele modellen uit de nieuwe zomercollectie. Alle tassen zijn aantrekkelijk geprijsd. Hou onze site in de gaten voor nieuwsupdates!

een bedankje...

jun 30, 2016

Vrijdag was het dan zover. Ik kon de sieraden ophalen die Marie-Louise voor mij had gemaakt.

Spannend, want het was niet zomaar iets. Na een aantal bijzondere gesprekken, ontwerpen, pasmomenten en kopjes heerlijke cappuccino, kon ik vandaag de ring aan mijn vinger schuiven en de hanger om mijn hals doen. Bijzonder? Ja, want de ring en hanger zijn gemaakt van de gouden ketting die mijn overleden man lange tijd heeft gedragen. Extra bijzonder? Ja, de vingerafdruk van mijn man die is gelaserd in de achterkant van de hanger. En het resultaat is schitterend, daar word je stil van.

Ik zal het met liefde dragen en de vele herinneringen koesteren.

Bedankt, Marie-Louise, voor het ontwerpen van deze bijzondere sieraden. Ook voor het meedenken en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Je hebt er iets moois van gemaakt.

Zomerse sferen bij Galerie Atelier Gielen

jun 18, 2016

De zee staat centraal in het werk van maritiem kunstenaar Ellen van Toor. Zij schildert geen klassieke zeetaferelen, maar maakt wonderlijke collages van allerlei soorten (muziek)papier, behang, restjes stof en gedroogde bloemen. Optimisme, humor, symboliek en originaliteit vormen de basis voor prachtige assemblages, schilderijen en etsen.

Nieuw werk van Jos Gielen
Jos Gielen heeft inmiddels in heel Nederland een grote schare fans opgebouwd. Geen wonder: zijn creaties in kenmerkende stijl verbeelden kleurige personen in allerlei formaties. Jos toont zijn nieuwste werk, voor binnen èn buiten, bij Galerie Atelier Gielen.

Emoties in goud of zilver
Zacht glanzende parels of stoere polsbanden, rijkelijk bewerkt goud of ingetogen zilver: de MGM-sieraden collectie van goudsmid Marie-Louise Gielen is verrassend veelzijdig. Juwelen die aanspreken, desgewenst speciaal voor u ontworpen.

Leren tassen
Ook de nieuwe collectie leren tassen van TussenZussen is bij Galerie Atelier Gielen te koop. Trendy ‘Ibiza-style’ heuptasjes, soepele zachtleren schoudertassen of de topstukken uit de nieuwe collectie van Bag2Bag. Topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.