W O R K S H O P

CURSUS EDELSMEDEN
WORKSHOP EDELSMEDEN
WILT U ZELF UW EIGEN SIERADEN ONTWERPEN EN MAKEN? ZAGEN EN SOLDE-REN, VIJLEN EN POLIJSTEN: VOORDAT U HET WEET, DRAAGT U UW EIGENGE-MAAKTE RING, POLSBAND, OORBELLEN OF KETTING. U KUNT KIEZEN UIT EEN CURSUS OF WORKSHOP.

CURSUS EDELSMEDEN

Tijdens de cursus Edelsmeden leert u omgaan met materialen en gereedschap en krijgt u inzicht in ontwerpprocessen. In de eerste les gaat u al direct zelf aan de slag. De cursus bestaat uit een blok van 10 lessen. De prijs is inclusief cursusmap, gebruik van gereedschap èn koffie/thee tijdens de cursus. Materialen zijn NIET inbegrepen. De cursussen starten jaarlijks in februari en september.

Wanneer

Cursus 1: 10 x dinsdagavond 19.00 - 22.00
Cursus 2: 10 x woensdagavond 19.00 - 22.00
Cursus 3: 10 x vrijdagochtend 10.00 - 12.00

Prijs per cursus: € 195,-
Maximaal aantal deelnemers per cursus: 8.

WORKSHOP EDELSMEDEN

Leuk idee: samen met vriendinnen of collega’s in één middag of avond een zilveren hanger maken! U kunt kiezen uit drie ontwerpen (inclusief leren koord) en natuurlijk help ik u met praktische tips en adviezen.

De cursus bestaat uit een dagdeel. De prijs is inclusief aangeboden materialen en leren koord, gebruik van gereedschap èn koffie/thee met gebak tijdens de cursus.

Wanneer

Elke workshop wordt in overleg met u afgesproken.

Prijs per workshop nader te bepalen.
Maximaal aantal deelnemers per workshop: 8.

AANMELDEN

U kunt zich aanmelden voor een cursus door een mail te sturen naar mlgielen@live.nl Geef aan voor welke cursus u interesse heeft. De cursussen zijn snel volgeboekt, plaatsing geschiedt op basis van aanmelding. Het complete cursusbedrag moet vóór aanvang van de eerste cursusdag voldaan zijn.